FillimiFavorizoniRekomandoni
Radio Shqip Toolbar Muzike Shqip

RADIO SHQIP - RISI

Radio Stacione te Reja

Kemi pasur disa kerkesa nga shume individ shqiptar qe t'i vendosim edhe disa radio stacione te tjera ne Radio-Shqip Toolbar. Nen vijim i shifeni radiot te shtuara:

+ Radio Aptrusha + Radio Auidonur + Radio Biznesi + Radio Bledi + Radio BujanociNet
+ Radio Deshira + Radio Dibra + Radio Drenica + Radio Dridhu + Radio Haracina + Radio Helix
+ Radio Maleisa + Radio Mergimi + Radio Parajsa + Radio Plisat + Radio Iliria + Radio Rainca
+ Radio Rinia FM + Radio ValaRinore + Radio Viciana + Radio Vushtrria + Radio Vizioni + Radio TV Zeri i Kosoves + Radio Ardhmeria + Radio Alba + Radio Deqani + Radio Doninet + Radio Goni Online + Radio Gjakova + Radio Kaqaniku + Radio Knaqu + Radio Klina + Radio Kosovarja + Radio Lindi + Radio Mitrovica + Radio Mpuq + Radio Pavarsia + Radio Prizreni + Radio Rahoveci + Radio Rinia Prilep + Radio Rrapi + Radio Shqiponja + Radio Vendlindja + Radio Viktoria + Radio Zeri i Arberit

Poashtu kemi bashkangjitur opcionin "Seriale Vendore" nen [ Media ] dhe opcionin "Lojra". Shprehsojme qe do t'i pelqeni... pas kohes, do ju tregojme kur bejm shtesa te reja.

Me lejoni poashtu te ju them; nese vreni qe ndonje radio stacion nuk funksionon ateher na kontaktoni dhe ne do te mundohemi t'a rregullojme sa me shpejt. Poashtu nese jeni te mendimit qe na mungon ndone radio stacion qe eksiston ne internet, mos hezitoni te na tregoni.

Mos harroni, te instaloni Radio Shqip Toolbar, ngase ai permban me shume radio stacione me te cilen mundeni te ndegjoni muzike online dhe optionce te ndryshme...

Ndegjim te kendshem :)

Emërtimet:

Radio Shqip - Dizajn i Ri

Radio Shqip - New Design

Cfar mendoni per dizajnin e ri!? A mendoni qe tani duket me mire?! Besoj qe edhe ju e mendoni ate sic une, sepse tani jam i lumtur qe me ne fund mbarova dizajnimin dhe e bera publike. Shprehsoje qe do t'a pelqeni.

Megjithate, do te shtoj gjera tjera sipas kohes dhe mundesise. Per gjdo update (dmth. ripertrirje) do te ju lajmroje, keshtuqe na vizitoni serisht dhe mos harroni te rekomandoni & sygjeroni Radio Shqip edhe tek shoqeria e juaj.

Nuk shfaqen disa fotografi

Nese disa nga fotografit nuk shfaqen sic duhen, ateher mos u shqetsohuni ngase mbrenda kohes se shkurt do te rregullohen ato serisht. Ju flm per mirekuptim.

Emërtimet:

Perreth Radio Shqip

Kush eshte Radio Shqip

Radio Shqip momentalisht permbahet nga 1 person, i cili jam une dhe eshte e hapur ne vitin 2006. Ideja e kesaj web faqes linidi kur mendoja se do ishte e arsyshme te kete nje web faqe vetem per Radio Shqiptare, ku te gjithat radio kanalet munden te ndegjohen.

Cfar eshte qellimi i Radio Shqip

Qellimi eshte i kjart! Ne Radio Shqip web faqe ju ofrohet mundesija qe te ndegjoni Radio Muzikore Shqiptare ne internet dhe poashtu qe te instaloni Radio Shqip Toolbar, i cili intergrohet ne Internet Explorer dhe mundeni t'i ndegjoni te gjithat radio kanalet shqiptare.

Cfar opcione tjera ofron Radio Shqip perveq Muzikes

Radio Shqip, pikerisht eshte hapur per Radip kanale Shqiptare ne Internet. Mirepo gjate kohes ofrohet mundesia te shtohen opcione te ndryshme, te cilat munden te shihen ne web faqe - si pershembull: Radio Shqip Toolbar.

Pse nuk punojne disa Radio Kanale

Mund te jen disa faktor te ndryshme, si shembull: Server-i te ati radio kanalit nuk eshte ne funksion, radio kanali nuk punon 24 ore, adresa e radio kanalit eshte ndryshuar. Njera nga keto te cekura munden te shkaktojn te mos punojn te gjitha Radio Kanalet, mirepo nese mendoni qe dicka nuk eshte ne rregull - ateher me kontaktoni.

Emërtimet:

Bashpunim me Radio Shqip

Bashpunimi me Radio Shqip

Bashkpunimi eshte njera nga elementet te rendesishme, kur bejm fjal per angazhimin e nje web faqes poashtu te sjellim ate tek nje shoqeri te re. Bashkpunimi mund te jete ne:

- shkembimin e web link-eve
- publikimi i Radio Shqip Kanaleve
- shkarkimi i Radio Shqip Toolbar-it

Pse te Bashkpunoni me Radio Shqip

Sepse, ne kete menyr, ideja e juaj (projekti apo web faqja e juaj) do shfaqet edhe me gjeresisht. Nuk eshte fjala vetem qe te mirreni vizitor por qe te nderlidhen idet & projektet dhe te zhvillohen gjera te reja dhe te ndryshme.

A do te ju kushton Bashkpunimi me Radio Shqip

Bashkpunimi me Radio Shqip eshte falas dhe gjithesesi shoqerore. Ne jemi te gatshem per ndonje bashkpunim me te gjithe shqiptaret, te cilet kan ndonje projekt/ide/web faqe etj.

Deshironi qe edhe faqja e juaj te shfaqet ne Radio Shqip Toolbar

Po kjo eshte e mundur, pa problem! Mirepo, per t'a shtuar web faqen apo web linkin e juaj ne Radio Shqip Toolbar, ju duheni te nderlidheni ne bashkpunim me Radio Shqip. Kjo do te thot qe ju duheni t'a shfaqeni "Download Radio Toolbar Logo" ne web faqen e juaj, sic shembull nene vijim:Cfar opcione mund te shfaqen ne Radio Shqip Toolbar

Kjo varet se cfar opcioni deshironi ju! Ka gjume gjera qe munden te shfaqen, si shembull: MP3 Muzike Shqip, Video Humor, Online Dates, Web Linqe, Chat etj etj.

Thjesht, nese keni deshir per nje bashkpunim ateher me kontaktoni!

Emërtimet: ,

Radio Shqip Toolbar

Cfar eshte Radio Shqip Toolbar

Toolbar d.m.th. trar veglash dhe funkcioni i tije eshte te shfaq gjera te ndryshme. Ne rastin tone, Radio Shqip Toolbar ofron opcione te llojllojshme sic pershembull:

- Radio Kanale Shqiptare
- Media (Lajme, Telivizione, Muzike Mp3 etj.)
- Chat
- Takime (online dates)
- Nyje
- Programe
- Etj.
Klikoni ketu [Radio Shqip Toolbar Info]


A eshte Radio Shqip Toolbar i Sigurt

Po gjithesi! Radio Shqip Toolbar eshte 100% i sigurt dhe nuk ka asenje fshehtesi ndaj asekujt poashtu nuk permban asenjelloj spyware/adware etj., kjo eshte e garantuar plotesisht nga ne.

Si t'a installoj Radio Shqip Toolbar

Thjesht, klikoni ketu [ Download Radio shqip Toolbar ] dhe istaloni Toolbar-in. Pasiqe instalimi mbaron, ateher hapeni Internet Explorer-in dhe do t'a shiheni Radio Shqip Toolbar te intregruar.

Radio Shqip Toolbar eshte poashtu i perputhshem me Firefox 2

DOWNLOAD : RADIO SHQIP TOOLBAR

Emërtimet:

VOTONI: Albanian TopSitesRadiot Shqiptare

SEARCH
Copyright © 2006 - 2009 Radio-Shqip.blogspot.com
Radio Shqip - Muzike Online - Rrjeti Radio Shqiptar ne Internet

Designed by AlbaFusion.com