FillimiFavorizoniRekomandoni
Radio Shqip Toolbar Muzike Shqip

Radio Shqip Script

Nese posedoni edhe ju ndonje web-faqe muzikore dhe deshironi te vendoseni Radio Kanalet Shqiptare, sikur ne faqen tone, ateher mundeni te perdoreni kete HTML Code:
Thjesht kopijoni kete HTML kode dhe vendoseni aty se ku deshironi t'a shfaqeni. Poashtu mundeni t'i ndryshoni opcionet si shembull: madhesia, ngjyrat etj. etj.

Sipas mundesis, te vendoseni nje link duke referuar tek Radio-Shqip.blogspot.com


RISI & UPDATES

RADIO SHQIP Script, mund t'a mirreni ketu : RADIO SHQIP SCRIPT

Webi: http://radiotshqiptare.blogspot.com/search/label/Radio%20Shqip%20Download

Emërtimet:


Anonymous Anonim:
me falni desh am eju vet pse me kto kode qk ai keni qit ketu mu ne web sme bejn kto radio shqip asnjo se aktivizohet nese mundeni me m akthy nje pergjegje
 

25 gusht, 2008

Anonymous viva - vivachat.tk:
shum kollaj me i kopju punen e tjeter kujt edhe me rras scriptat ne per faqe.
nuk o kan dasht me ja hek Copyright © shiko edhe ti ki vendu Copyright © faqes tane, ashtu edhe ky script i radios po shetitet ne per krejt uebfaqet e te gjithve, sjam asgje kunder por Copyright © u kan www.vivachat.tk qysh sot e mbi 4vite. qysh i pari e ka kopju aj qyrri i faqes www.ukalla.com e qe deri ketu paska ardh, mir por ska dit me kopju mir, edhe me firefox nuk ju ben askujt. qeni at nan jau qift te gjithve atyreve qe e kan hek Copyright ©.
 

25 tetor, 2008

kam vuar radion tek forumi im www.durresi.forumfree.net e nuk punon mos veni gje qe nuk punoje gadosha
 

28 tetor, 2008

Anonymous DjMana:
hey o njerz, a mundeni me ma tregu nje embed code te we nje radio, psh radio marimanga ose dedi24, jeni shum te mir qe e keni qit krejt radiot, un e kam webin me www.webs.com edhe a duhet me vendos embed code ne Copyright a? kaloni xix...www.djmana.tk
 

30 mars, 2009

Anonymous RadioShqip:
Durrasaku
DJ Mana

Ketu mundeni ta mirreni kodin per radio shqip: http://radiotshqiptare.blogspot.com/search/label/Radio%20Shqip%20Bashkpunim
 

24 gusht, 2009

Anonymous RadioShqip:
RISI / UPDATE

Per ta integruar RadioShqip ne webfaqen tuaj, ju lutem shkoni ketu: RADIO SHQIP KODI
 

24 gusht, 2009
VOTONI: Albanian TopSitesRadiot Shqiptare

SEARCH
Copyright © 2006 - 2009 Radio-Shqip.blogspot.com
Radio Shqip - Muzike Online - Rrjeti Radio Shqiptar ne Internet

Designed by AlbaFusion.com